25.1.2015 Cornix: Jammaaja valmis

ihminen innoissaan kädet levällään kannettavan tietokoneensa ääressä
Tekijä: Cornix
Tekniikat: PaintTool SAI, sormi kosketusnäytöllä

Se tunne, kun jammaaja saa pelin valmiiksi gamejam-pelintekotapahtumassa.

Melko painttimaiseltahan tuo lopputulos näyttää. Ero on kyllä huikea, jos ei ole tarpeeksi tarkkaa piirtovälinettä, vaan pelkkä nakkisormi ja kosketusnäyttö. Ainakin oli nopea piirtää, kun juuri mistään ei olisi edes saanut tehtyä pikkutarkkaa.

Huomasin vasta signeerausta tehdessä, että lähemmäs suurennettuna sai kyllä tarkempaa piirtojälkeä, mutta ei koko kuvaa olisi jaksanut piirtää niin, että olisi koko ajan ollut siirtelemässä näkymää eri kohtaan. Jos joskus teen uusintaversioita vanhoista kuvista, niin tämä voisi olla yksi hyvä ehdokas paranneltavaksi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *