27.1.2015 Zeggo: Hahmokonsepteja

Hahmon kasvoprofiili miehenä ja naisena, miesversio kolmessa eri koossa
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: Paint Tool SAI, Wacom Volito

Eilen minulle tuli mielikuva hahmosta, jonka luonnostelin paperille. Tänään paperipiirroksen pohjalta piirsin vielä hahmon digitaalisesti ja värillisenä. Kokeilin myös tehdä hahmosta naisversion sekä erikokoiset versiot nähdäkseni, miten yksityiskohdat vähenevät samalla.

Nyt jotkin asiat SAIssa alkavat ärsyttää: jokin yksinkertainen asia kuten useammalta tasolta valitseminen ja valinnan siirtäminen kerralla puuttuu tai en vain löydä sitä millään. Tänään selasin jo ohjelman ohjettakin… Löysin jotain, joka liippasi läheltä, mutta ei ollut kuitenkaan riittävä. Olisin laittanut eri vaihtoehtoja näkyville vierekkäin enkä vain piilotettuna eri layereille, mutta se olisi ollut liian hankalaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *