31.1.2015 Zeggo: Tanssipeli

Tekijä: Zeggo Tekniikat: Paint Tool SAI, Wacom Volito
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: Paint Tool SAI, Wacom Volito

Hanna-Piritan sarjisblogissa sattui juuri olemaan blogaus motivaatiopostereista ja liikunta-aiheisista mainoksista, joissa usein näkee vain laihoja ihmisiä. Hän kannusti piirtämään kuvia itsestä liikkumassa, ja siinähän oli hyvä idea päivän kuvaksi.

Tänään tuli uusia ongelmia vastaan: Läppärissäni oli tänään ongelmia, joiden ratkaisuun onneksi Assyilla oli paljon apua saatavilla, ja piirtäessä taas piirtolaudan kynä on kulunut ja alkanut raapia laudan pintaa. Pidin laudan suojana paperiarkkia, mutta tuntuma oli paljon huonompi sillä. Lisäksi vaivana on viikonlopun vielä jatkuva väsymys, mutta kun oli selkeä idea oli helpompi piirtää edes vähän enemmän panostaen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

2 vastausta artikkeliin “31.1.2015 Zeggo: Tanssipeli”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *