3.2.2015 Cornix: Leija

Juokseva ihminen shortseissa ja t-paidassa lennättämässä punaista leijaa vihreällä niityllä
Tekijä: Cornix
Tekniikat: PaintTool SAI, Wacom Cintiq 21UX

Maalasin taas SAI:lla. Tein tällä kertaa tuotoksen FullHD-kokoon 1920×1080, jotta jos joskus haluaisin, voisin käyttää syntynyttä maalausta taustakuvana. Aiemmista kuvista leikkautuu kannettavan omalla laajakuvanäytöllä ikävästi osa pois tai pitäisi käyttää esimerkiksi mustaa täyttöväriä. Jos joku muuten tietää, kuinka tuollainen onnistuisi Windows 8.1:n lukitusruudussa ilman lähdekuvan muokkaamista, saa vinkata.

Ihminen on muuten todella vaikea piirtää tuollaiseen puolittain sivuttaiseen asentoon realistisen näköisesti. Jotta piirtäminen ei olisi mennyt kauheaksi nysväämiseksi, päätin julkaista kuvan tällaisena, kun hahmo vielä näyttää jotenkin järkevältä. Teen muuten todella usein paksuja mustia ääriviivoja, jolloin hahmoistani tulee helposti sarjakuvamaisia. Pitäisi harjoitella enemmän fotorealistisia ihmishahmoja, niin kehittyisi siinäkin.

Nyt blogin puolelle kuvan siirrettyäni huomasin, että pienellä nurmen varjostuksella tuon hahmon alapuolelle olisi varmaankin saanut kivemman ja realistisemman lopputuloksen. Noh, aika hyvä ja pirteä lopputulos näinkin, vaikka itse sanonkin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *