9.2.2015 Cornix: Avain

Keltainen avain mustalla taustalla
Tekijä: Cornix
Tekniikat: PaintTool SAI, Wacom Cintiq 21UX

Alkuperäisenä ajatuksena tälle päivän kuvalle oli piirtää jokin yksinkertainen esine tai asia ilman että käyttäisin piirtäessä mustaa ääriviivaa.

Hahmottelin oranssin eri sävyissä ääriviivan avaimelle ja värittelin sitä aikani. Ei tuosta aivan sellaista pienikontrastista reunaviivaa tullut mitä alun perin havittelin, mutta ihan hyvä kuitenkin näinkin. Avaimeen en ottanut mistään mallia, ja aluksi värityksessä oli varjostusta vaakasuuntaisesti uran muodossa, mutta koska se ei lopulta näyttänyt enää yhtä hyvältä kuin täysin keltainen avain, poistin sen. Yläosan oli silti tarkoitus olla vähän tummempi kuin alaosan. Parannuksena tuolla avaimen peräosassa olisi vielä voinut pehmentää värityksen rajaa tai kenties päinvastoin tehdä siitä selkeämmän.

Musta tausta näytti paremmalta kuin valkoinen, joten vaihdoin taustan värin lopuksi siihen. Avaimen värityksen alle piti vielä erikseen lisätä valkoista pohjaväriä, jotta musta ei olisi huokunut keltaisen lävitse.

Itse asiassa tuosta mustasta taustaväristä ja keltaisesta avaimesta tulee nyt koko ajan mieleen Doctor Who -TV-sarja. Vain tähdet ja TARDIS puuttuvat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *