28.2.2015 Zeggo: Korallikala

Sininen korallikala
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: MyPaint, Wacom Volito

Tänään halusin piirtää jotain punaista ja selkeää. Sitten halusinkin piirtää kirkkaansinisen kalan. Hain netistä malliksi kuvan hakusanalla korallikala. Lajilla on nimikin, mutta en sitä muista tai jaksa nyt etsiä (vaikka tällainen kala oli Nemoa etsimässä -elokuvassakin).

Selasin taas MyPaintin työkaluja läpi, tämä oli yksi lyijykynätyökaluista. Muistan hyvin, miksi en pidä ei-digitaalisista välineistä kovin paljoa, kun jo digitaaliversiotkin niistä ovat tarpeeksi hankalia. Kuva oli ehkä siistimpi silloin, kun siinä oli vain ääriviivat, mutta tällä kertaa tein värityskirjamaisen tuloksen…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *