2.3.2015 Cornix: Arvoitushuone

3-ulotteinen huone, jonka keskellä suuri kysymysmerkki. Tikku-ukko raapii päätään. Kysymysmerkin päällä on pieni avain ja yhdellä seinällä ovi, jossa lukonreikä.
Tekijä: Cornix
Tekniikka: Lyijykynä

Kävimme tänään kaveriporukalla pelaamassa WayOut JKL -pelin. Homman nimi on siis se, että ryhmä suljetaan huoneeseen ja sieltä pois pääsemiseksi täytyy löytää oveen sopiva avain. Aikaa pakenemiseen on tunti, ja koko homma on enemmän älypähkäilyä ja erilaisten arvoitusten ratkaisua kuin fyysisen voiman käyttöä. Meidän aikamme oli 43.30, ja hujahdimme sillä tämänhetkiseen top-5:een.

Päivän kuvaksi piirsin siis teemaan sopivasti arvoituksellisen huoneen. En kyllä tiedä, miten tuon avaimen tuolta ylhäältä kysymysmerkin päältä saisi pelkästään päättelemällä, mutta hyvältä idealta sen sijoittaminen tuonne ylös tuntui vielä piirtovaiheessa.

En muuten ollut piirtänyt paperille pitkään aikaan. Varmaan jo yli kuukausi viime kerrasta bloginkaan osalta. En edes ensin muistanut, mitä blogiin tulee tekniikan kohdalle yleensä kirjoitettua, jos kuva onkin perinteinen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *