3.3.2015 Zeggo: Symbolinaamat

Kaksi symboleista muodostuvaa naamaa
Tekijä: Zeggo
Tekniikka: Lyijykynä

Telkkarista sattui tulemaan Da Vinci-koodi-elokuva, niin tuli piirreltyä eri symboleja. Ensimmäisessä kuvassa on joitain matematiikassa käytettyjä kreikkalaisia aakkosia joita yritin muistaa, ja toisessa IPA:n foneettisia aakkosia, joilla kuvataan eri kielten ääntämistä. En tarkistanut niitäkään, joten jotkin niistä saattavat olla vähän pielessä.

Taisin myös tänään lukea jutun siitä, miten usko saattaa osin perustua ihmisen kykyyn löytää kasvoja yksinkertaisistakin muodoista, sitä kuvaava sana oli hyper-jotain. Olisi todella helppoa tarkistaa kaikki nämä asiat, mutta on oikeastaan mukavampaa päättää että ei tarvitse ja antaa tämän(kin) kerran olla. Tämän blogin on tarkoitus rentouttaa ja pidän siitä tiukasti kiinni. :)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *