12.3.2015 Cornix: Pallo portaissa

Kirkkaanpunainen pallo harmaissa rappusissa.
Tekijä: Cornix
Tekniikat: Flash CS4, Wacom Cintiq 21UX

Halusin piirtää jotain yksinkertaista, joten päädyin tällaiseen punaiseen palloon. Geometrisista kuvioista yleisesti ottaen tuli mieleen perspektiivi ja siitä rappuset, joten pallon sijainniksi tuli portaikko.

Yritin muutaman kerran värittää varjostuksia tähän, mutta en oikein saanut toteutettua uskottavan näköistä yhtenäistä valonlähdettä koko kuvalle. Portaikko ei oikein ollut tarpeeksi tasasavälisen näköinen. Lisäksi olisin halunnut käyttää täysin mustaa väriä ehkä vähän turhankin bittikarttakuvamaisesti, koska todennäköisesti vain pieni värisävyn ero olisi saanut aikaan paljon nätimmät ja vektorigrafiikkamaisemmat varjot. Noh, lopulta poistin kaikki varjostukset ja julkaisin tällaisena.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *