15.3.2015 Zeggo: Munchkin-varas

Ovelailmeinen Munchkin-varasneito aarresäkki kädessä ja tikari vyöllä
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: Krita, Wacom Volito

Tänään pelailtiin Munchkinia ja muita lautapelejä parin kaverin kanssa. Olin koko pelin ajan varas, ja vaikka aluksi en pärjännyt kummoisesti niin kävin lopulta hyvin lähellä voittoa. Hauskinta oli käyttää houkutuksen polvisuojia, joilla voi pakottaa toisen pelaajan auttamaan taistelussa… Tein sitten hauskan omakuvan hahmostani käyttäen osin (tyyli, värit, ilme ja asento) mallina yhtä varas-korttia pelistä. Lopulta hahmosta tuli vähän myös lukemani Dumbing of Age -nettisarjakuvan Becky-hahmon näköinen ja oloinen.

Aioin piirtää GIMPillä, mutta tajusin ettei piirtolaudan paineentunnistus edelleenkään toimi siinä yhtään. Kokeilin sitten viimein Kritaa, jota oli suositeltu minulle jo pariin otteeseen. Vaikutti oikein lupaavalta ja mukavalta! Työskentely oli samankaltaista kuin mihin joskus Gimpillä totuin, mutta ilman ikäviä yllätyksiä. Nyt halusin syvemmän tutustumisen sijaan päästä vain nopeasti piirtämään, mutta ehkä sille on enemmänkin käyttöä jatkossa.

Kokeilin kuvaa myös taustavärin kanssa, mutta se ei näyttänyt ihan yhtä hyvältä. Taas kerran valkotaustainen kuva, vaikka se on vähän yksitoikkoista.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *