18.3.2015 Cornix: Kukkaketo

Vihreä-keltainen kukkaketo, sinivalkoinen tausta ja eri värisiä perhosia liitelemässä
Tekijä: Cornix
Tekniikat: Pelkät ”Special Effect Brushes” -valikon siveltimet Photoshop Elements 6:ssa, Wacom Cintiq 21UX

Hups, eilen unohtuikin piirtää. No, tässä tällainen vähän taiteellisempi väriteos tälle päivälle.

Kuten kuvatekstissäkin mainitaan, käytin tämän työn tekemiseen ainoastaan erikoistehosteisia siveltimiä. Käytännössä niissä kaikissa oli jonkinlainen tekstuuri joka toistui automaattisesti joko hieman eri värisävyissä valittuun väriin nähden tai kursorin sijaintiin verrattuna eri kohdassa ja eri suuntiin käänneltyinä.

Kokeilin aluksi saada aikaiseksi perhosvanaa, jossa perhosia lentäisi kaukaisesta kukasta aivan kuvan etualan ohitse, mutta niin suurta dynamiikkaa ei yksittäiseen sivellinvetoon saanut paineentunnistuksella, ja kahdella eri kokoisella sivellinjäljellä jälkimmäisen vedon tekeminen jatkuvan näköiseksi oli haastavaa. Myöskään perhosten kasautumista ei saanut säädettyä harvemmaksi tai tiheämmäksi.

Teoksesta tuli lopulta parempi, kun jätin perhosia esille vain muutamia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *