4.1.2015 Cornix: Kokeilu Bamboo Paperilla

Kravattikaulainen pelkistetty hahmo heiluttaa kättä ja hymyilee
Tekijä: Cornix
Tekniikat: Bamboo Paper -kokeiluversio, Nexus 7

Aloitin päivän kokeilemalla Bamboo Paper -ohjelman Android-versiota. Se on tarkoitettu lähinnä muistiinpanojen tekemiseen, eikä taidekäyttöön ole ilmaisessa versiossa työkaluja. Muistiinpanoihin tarkoitetut kynät ja virtuaalinen yliviivaustussi ovat sen  verran kehnoja taiteen tekemiseen, että en suosittele ohjelmaa kuin siihen mihin se on suunniteltukin: muistettavien asioiden kirjaamiseen. Veikkaisin, että maksulliset taidetyökalutkaan eivät ole niin hyviä kuin muissa ohjelmissa. (Saa toki korjata kommenteissa, jos joku käyttää ohjelmaa enemmän ja tietää sanoa paremmin.)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *