4.1.2015 Zeggo: Kuusi

Hei! Olen Piirtokammon toinen piirtäjä Zeggo. Olen piirtänyt aikoinaan paljonkin, mutta viime aikoina piirtäminen on jäänyt ja itsekritiikkikynnys noussut aivan liian korkeaksi. Siksi haluan piirtää tänä vuonna mahdollisimman paljon ilman paineita lopputuloksesta ja vähitellen taas kehittyä piirtäjänä.

Piirsin jo joitain kuvia ennen tätä päivää, mutta ne jäivät kesken ja turhautumisen takia en saanut niitä laitettua esille. Voin vielä lisätä ne tänne jälkikäteen.

Kolme versiota kuvasta, jossa on kuusi lumisessa maisemassa.
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: Autodesk Sketchbook Express ja Moto E -puhelin

Tässä kuitenkin tämän päivän – tai oikeastaan yön – piirros, jonka tein älykännykkään lataamallani piirto-ohjelmalla. Piirsin siis kuvan käyttäen sormea ja kahta tasoa. Kokeiltuani piilottaa tasoista toisen vuorollaan tallensin myös tasojen piirrokset erillään koko kuvan lisäksi, ja lopulta yhdistin läppärillä Gimpillä nämä eri versiot yllä näkyväksi kollaasiksi. Pidän itse erityisesti oikeanpuolimmaisesta taustatasosta, josta tuli vahingossa oma hieno piirroksensa erilaisella hahmolla ja tunnelmalla.

Kuva on monella tapaa erilainen kuin mitä yleensä teen, mutta tällä hetkellä sen tekoon oli matalin kynnys. Jää nähtäväksi, tuleeko piirrettyä jatkossakin kokeilevasti vai tuleeko blogissa kuitenkin enemmän esille tavallisin tapani piirtää. Toivon kuitenkin pääseväni tavoitteeseen edes piirrosten määrässä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *