19.1.2015 Cornix: Rex

piirroshahmomainen tyrannosaurus rex seisoo kahdella jalalla hämmentyneen näköisenä suu hieman avoinna
Tekijä: Cornix
Tekniikat: PaintTool SAI, Wacom Cintiq 21UX

Aloitin tämän piirroksen tekemisen mustalla siluetilla. Vielä aluksi en tiennyt, mitä piirtäisin, mutta muoto alkoi näyttää sen verran paljon tyrannosaurus rexin ulkonäköä, että päätin piirtää sellaisen. Hahmosta tuli aika piirrosmainen väritykseltään, ja alkuperäiset pyöreät siveltimen muodot olivat niin piirroshahmomaisia, että tein lopullisesta versiosta sarjakuvahahmon enkä yrittänytkään realistista dinosaurusta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *