18.1.2015 Zeggo: Painija

Painijaköriläs kehässä
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: Paint Tool SAI, Wacom Volito

Tänään mielessäni pyöri jonkin örkkimäisen pelipahishahmon piirtäminen. Aloitin piirroksen mustalla siluetilla köriläsmäisestä hahmosta, kuten olen nähnyt erään peligraafikon tekevän suunnitellessaan hahmoja. Tajusinkin vasta nyt, etten tällä kertaa piirtänyt minkäänlaista lineartia. En kylläkään hallinnut tekniikoita tällä kertaa niin hyvin eikä tekeminen siluetin avulla ollut niin sulavaa kuin olisi voinut olla. Pitäisi varmaan muistella, miten maskit toimivatkaan kuvankäsittelyssä.

Hahmolla oli pitkään vihreä iho, mutta kun siitä tulikin jonkinlainen painija ja vähän ihmismäisempi, vaihdoin taas lopuksi värejä. Aika outo se on edelleen, mutta ei sentään vihreä. Kun hahmolla oli joku konteksti, sille jaksoi myös paremmin piirtää taustaa, vaikka teinkin sen todella nopeasti.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *