12.4.2015 Cornix: Muistioauringot

Varsinainen piirtäminen jäi sunnuntaina vähemmälle. Aikaa kului muiden askareiden parissa ja uuteen puhelimeen tutustuessa. Piirsin kyllä joitain tuhruja eri muistilappuohjelmiin Note 3:ssa, kun pohdin, millä ohjelmalla voisin jatkossa tehdä muistiinpanoja.

Samsungin oma S Note oli ainut ohjelma, johon sai yhdistettyä sekä tekstiä että kuvia. Kokeilin upottaa Sketchbookilla tehdyn kuvan muistiinpanoon, mutta ei se kovin kätevää ollut. Sen jälkeen huomasin, että kun valitsee sellaisen pohjamallin, jossa on valintaruudut, ja kun kirjoittaa ensimmäisenä ilmestyvään tekstikenttään ja painaa rivinvaihtonäppäintä, riviväli onkin sopiva, jotta jokaiselle riville voi kirjoittaa. Piirroksia voi suttailla kynällä ympärille miten tahtoo. Lisäksi S Finderilla voi hakea käsin piirretyistäkin teksteistä, koska niistä muunnetaan metadataksi tekstimuotoiset vastineet.

Tässä nyt pari muistio-aiheista aurinko-kuvituskuvaa blogin täytteeksi.

Muistilappu, jossa lukee omilla riveillään "Moi" ja "Testi" ja vieressä on pieni aurinko
Tekijä: Cornix
Tekniikat: Samsung Toimintamuistio, Note 3, stylus
valkoinen pystysuuntainen taustakanvaasi, jossa keltaisella värillä piirretty aurinko
Tekijä: Cornix
Tekniikat: Sketchbook, Note 3, stylus
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *