17.2.2015 Cornix: Abstrakti

Sateenkaarimainen kolmiokuvio avaruudessa. Oikeassa ylänurkassa sininen äärettömyyden symboli
Tekijä: Cornix
Tekniikat: MyPaint, Wacom Cintiq 21UX

Jatkoin tänään MyPaintilla piirtelyä. Halusin tehdä jotain abstraktia, ja mielessäni oli aluksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan kuva-alan poikki kulkeva sinivalkoinen raidoitus. Raidoista sai mielenkiintoisempia jatkamalla niitä oikealle ylös ja siitä ajatus tällaiseen taideteokseen sitten lähtikin. Hain prismamaisuutta ja sateenkaarisuutta.

Loputon piirtoalue on hieman erikoinen, kun sellaiseen ei ole tottunut, mutta sen kanssa tulee tietysti toimeen. Zoomaus ei toimi Wacomin rullalla, vaikka sen emuloinnin käsittääkseni pitäisi olla samanlainen kuin hiiren rullan. Noh, numeronäppäimistön + ja – lähensivät ja loitonsivat sentään kuvaa. Ehkä rullalla kokoa saisi kuitenkin muutettua pienemmissä askelissa tai vähintäänkin helpommin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Cornix

27-vuotias tietotekniikan opettajaopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *