18.2.2015 Zeggo: Puu

Paljas, runsasoksainen pitkä puu
Tekijä: Zeggo
Tekniikat: MyPaint, (Paint Tool SAI,) Wacom Volito

Taas piirsin puun. Muokkasin aiemmasta metsäkuvasta yhtä puuta hieman hienommaksi käyttäen MyPaintia. Piirsin siihen lehtiäkin, mutta jätin ne nyt pois kun ne eivät olleet niin onnistuneita. Yläoksat jätin luonnostasolle, koska oli tärkeämpääkin piirrettävää.

Eri suuntiin kasvavia oksia on ihan rentouttavaa piirrellä, mutta eri työkalut aiheuttivat yhä päänvaivaa. En tiedä kannattaako minun käyttää jatkossa aikaa MyPaintiin, jos se on lopulta liian hankala minun käyttööni.

Tänään meni päivä miettiessä ja tehdessä peligrafiikkaa. Tämä puu ei oikein ole siihen tarkoitukseen sopiva, niin pistän tämän tänne, mutta sain useita muita kuvia lopulta työstettyä eteenpäin. Stressaavaa se kyllä oli, kun vielä on epäselvää millaisia tarpeita peli asettaa grafiikalle, eikä mikään ohjelma oikein sovi työskentelyyn kunnolla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tietoa kirjoittajasta

Zeggo

24-vuotias kieltenopiskelija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *